English

Pályázatok

Évszakok fénye fotópályázat

A  Mikes Kelemen Elméleti Líceum Diáktanácsa, a Gyermekek Palotája, valamint  a Natura Schola Egyesület,  a „2015 a Fény Nemzetközi Éve” programsorozathoz csatlakozva fotópályázatot hirdet az

 „Évszakok fénye” címmel.

Pályázat célja, témaköre
A pályázat célja, hogy az amatőr fotósok megmutassák alkotásaikat,  a diákok jobban megismerjék, felfedezzék az őket körülvevő világot, jobban megismerjék az évszakok szépségeit.
Pályázaton résztvevő személyek: A pályázati kiírásra IV. - XII. osztályos diákok jelentkezését várjuk.

Pályázat leírása és menete
A pályázók legfeljebb 4 db (évszakonként 1db), saját maga által készített digitális felvétellel nevezhetnek, melyeknek teljes felhasználási jogával rendelkeznek. A pályázaton való részvétel ingyenes, nincs nevezési díj.

Beküldési határidő:2015. október 15., 20 óra.
A fényképet digitális formában kell beküldeni a naturaschola@gmail.com e-mail címre, feltüntetve a pályázó nevét, címét és elérhetőségét.
A fénykép lehet fehér-fekete vagy színes. A fénykép felbontása legalább 72 dpi, de ajánlott a 3oo dpi felbontás. A fájl mérete ne haladja megaz 5 MB.
A pályaműveket a pályázó CSALÁDNEVÉVEL és SZEMÉLYNEVÉVEL kell ellátni valamint CÍMMEL (pl.  balogh.zsolt.nyarierdo.jpg)
Mellékelni kell rövid (max. 100 szó) leírást, mely tartalmazza a készítés időpontját és helyszínét. A fénykép lehet a pályázó által szerkesztett kép, az élességkorrekció és a tónusérték korrekciója szintén megengedett.


A Szervező a Pályázat nyerteseit elektronikus úton, email-ben értesíti 2015. 11. 22. - 16.00 óráig a nyereményről és annak átvételének menetéről. 

Kapcsolattartó, koordonátor:
 Balogh Zsolt – baloghzsozso1@gmail.com 
    Tel. 0757527566